Reklama
Losowa Fotka
Ostatnio na forum
Najnowsze tematy
· Prosty sposób na gni...· Klimatyzator ale jak...
· iluminacja, oświetle...
· Zwierzęta na urządze...
· żyrandol
Najciekawsze tematy
| · Przewody i kable | [32] |
| · Taryfa Nocna- wie... | [18] |
| · Dobór przewodu uz... | [13] |
| · Prąd w liniach WN | [11] |
| · Czy jest takie za... | [10] |
Oferty Pracy
Najnowsze ogłoszenia
| MONTER NAPOWIETRZEJ LINII PRZESYŁOWEJ | |
| Inżynier Elektryk - Finlandia | |
| Starszy Inżynier Elektryk - Kraków | |
| Kierownik Robót Elektrycznych - Konin | |
| Inżynier Elektryk-Poznań |
Zobacz więcej... 
Polecane książki
Fotografie
Zobacz film
Schematy elektryczne
...
Zobacz temat
ElektroInstalacje.Info- Instalacje elektryczne,schematy. :: Elektryczne S.O.S :: Instalacje elektryczne
|
wentylator do łazienki i 2óch ubikacji
|
|
| romanski |
Dodany dnia 16-02-2007 19:29
|
|
moze ktos łączył 2wie ubikacje i łazienke na jednym wentylatorzezabudowanym gdzie indziej tj w innym pomieszczeniu potrzebowalbym schemacik albo konkretnie jaki to rodzaj wentylatora kiedys cos takiego spotkałem ale teraz nie wiem gdzie a jest mi to potrzebne z gory dziekuje za pomoc |
|
|
|
| Linki sponsorowane |
Dodany dnia 05-09-2010 21:37
|
|
Reklama Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Edward_W |
Dodany dnia 17-02-2007 05:46
|
|
Witam! To się nazywa wentylator kanałowy, a poczytać można w googlach na hasło wentylator łazienkowy kanałowy. P.S. Zbyt ogólnie zadane pytanie, za mało danych o pomieszczeniu czy pomieszczeniach do wentylowania. Edytowane przez Edward_W dnia 17-02-2007 06:58 Pozdrawiam! Edward_W |
| Gall Anonim |
Dodany dnia 17-02-2007 14:25
|
|
romanski napisał/a: moze ktos łączył 2wie ubikacje i łazienke na jednym wentylatorzezabudowanym gdzie indziej tj w innym pomieszczeniu potrzebowalbym schemacik albo konkretnie jaki to rodzaj wentylatora kiedys cos takiego spotkałem ale teraz nie wiem gdzie a jest mi to potrzebne z gory dziekuje za pomoc Witam.Zasadą jest że wchodząc do ubikacji czy łazienki i zapalając światło,równolegle załączany jest wentylator wyciągowy.Z Twojego postu wynika że jeden wentylator wyciągowy chcesz zastosować do dwóch ubikacji i łazienki.Nie widzę tu nic skomplikowanego,stwórz jeden ciąg wentylacyjny a wydajność wentylatora dostosuj do łącznej kubatury pomieszczeń.Masz np. "dospela"firma niezła a wydajności jasno opisane.Nie wiem jak tam jest rozwiązana kwestia sterowania oświetlenia tych pomieszczeń,lecz obwodów oświetleniowych musisz się trzymać i z nich "odebrać'sterowanie wentylatora.Popwodzenia. |
|
|
|
| romanski |
Dodany dnia 17-02-2007 17:30
|
|
serdecznie dziekuje za pomoc i pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Przeskocz do forum: |
Czytaj na forum
Natężenie prądu przy rozruchu silnika, Brzęczenie lini wysokiego napięcia., jakie musze miec uprawnienia żeby wykonac inst.odgromowa..., Strzelający włącznik, Jaki multimetr do 400 zł, Montaż halogenów, Silniki elektryczne, kable S.N, Instalacje Elektryczne w Wielkiej Brytanii, Elektryka w branży górniczej, Odgromniki, Kompaktowe świetlówki energooszczędne, Jak podłączyć wyłącznik świecznikowy, HOME DECOR 2009, Uprawnienia budowlane, Dobór kabla zasilającego i zabezpieczenia, Współczynnik nierównomierności rozkładu napięcia., Jak powinien wyglądać przyłącz, Zasady budowy linii kablowych SN i nN, Jak dobrać bezpieczniki????